淘豆网
下载此文档放大查看缩小查看   1/15
下载文档 文档分类:外语学习 > 英语基础

2016-2017学年高中英语Unit2Englisharoundtheworld单元综合测评.docx


下载后只包含 1 个 DOCX 格式的文档,没有任何的图纸或源代码,查看文件列表
0/100
您的浏览器不支持进度条
更多>>该用户其他文档
下载所得到的文件列表
2016-2017学年高中英语Unit2Englisharoundtheworld单元综合测评.docx
文档介绍:
单元综合测评(二)
Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)
A
My new teacher is cool.Her name is Paula so we call her Miss Paula.
The first time we met her she said we are going to be good friends and that good friends are always nice to each other.
Miss Paula has been teaching us a lot of things.Some of us used to get in trouble for talking in the hallway.Miss Paula says she can't change the rule that we can't make noise in the hallway but we can still talk to each other.She is teaching us sign language.I already know how to say hello and how are you with my hands.Now we love it when we have to walk somewhere and we are always quiet except for a laugh or two.
Miss Paula likes everybody even Sam and nobody likes Sam.He never does what he's told but now he is doing better.Miss Paula says every single one of us is perfect and beautiful just the way we are.I guess that includes Sam.
This week at school was really the best ever.I didn't even get in trouble when I thought I would,because I spilled (洒) milk on my homework and had to turn it in when it was still wet.Miss Paula just smiled and asked,“What's this?” So I told her what happened.Miss Paula put it near the window to dry.She said the sun had been waiting for such an important job as this and would be happy to help us.
Well,I have to go and get ready for bed now.I have school in the morning and I want to wake up early so I will have time to pick Miss Paula some flowers.
【语篇解读】作者在文中介绍了她的新老师。
1.What do we know about Miss Paula?
A.She changed the school rules.
B.She uses sign language in class.
C.She is very kind to her students.
D.She is strict with the writer.
【解析】细节理解题。根据第二段到第五段的内容(新老师善待每一个学生;学生犯错误或是有困难的时候,她总是很耐心地教育或帮助他们)可以判断,作者的新老师对她的学生很好。
【答案】 C
2.According to Paragraph 4,Sam .
A.dislikes his new teacher
B.has made some progress
C.is often praised by Miss Paula
D.is one of the writer's best friends
【解析】细节理解题。根据第四段的“...but now he is doing better.”可知,Sam以前不听话,现在有进步了。
【答案】 B
3.How did the writer probably feel when 内容来自淘豆网www.taodocs.com转载请标明出处.