淘豆网
下载此文档放大查看缩小查看   1/12
下载文档 文档分类:幼儿/小学教育 > 幼儿教育

东财英语1在线作业二题目及答案.docx


下载后只包含 1 个 DOCX 格式的文档,没有任何的图纸或源代码,查看文件列表
0/100
您的浏览器不支持进度条
更多>>该用户其他文档
下载所得到的文件列表
东财英语1在线作业二题目及答案.docx
文档介绍:
1、____ the economic conditions, these countries are least developed.
回答正确
 A: To give
 B: Give
 C: Giving
 D: Given
答案:
D
有疑问去论坛
  
2、 Jane: Carol, you look very well. 
Carol: Thank you, Jane. You look Wonderful too. Your weekend tennis must have done you gooD. 
Jane: ________. 
回答错误
 A: That’s very kind of you
 B: Are you kidding? Thank you anyway
 C: You think so? That’s encouraging
 D: I don’t believe it. You are flattering me
答案:
C
有疑问去论坛
  
3、 He could not help but ____ at the joke.
回答错误
 A: laugh
 B: to laugh
 C: laughing
 D: laughed
答案:
A
有疑问去论坛
  
4、 Salesgirl: Good morning, miss. Can I help you? 
Mary: Yes, I’d like half a kilo of oranges, please. 
Salesgirl:________. Anything else? 
Mary: No, thank you. 
回答错误
 A: These oranges are for you
 B: Give you the oranges
 C: There you are
 D: Here are you
答案:
C
有疑问去论坛
  
5、 Ann: Do you still have a headache, Bill? 
Bill: Yes, I do. And now I have a fever and cough constantly. 
Ann:________. 
回答错误
 A: That’s very regretful
 B: That’s pitiful
 C: That’s too bad
 D: That’s worse
答案:
C
有疑问去论坛
  
6、 The nuclear family ____ two parents (mother and father) and their children.
回答错误
 A: consists of
 B: consist of
 C: is consisted of
 D: consists
答案:
A
有疑问去论坛
  
7、____ in Rome, do as the Romans do.
回答错误
 A: As
 B: When
 C: Because
 D: After
答案:
B
有疑问去论坛
  
8、 Patient: Excuse me miss. I made an appointment to see Dr. Smith at 4 o’clock this afternoon. My name is Ralph Williams. 
Nurse: Let me check,...yes, Mr. Williams. ____.You may go in now. 
回答错误
 A: Dr. Smith is hopping you now
 B: Dr. Smith is wishing you now
 C: Dr. Smith is expecting you now
 D: Dr. Smith is waiting you now
答案:
C
有疑问去论坛
  
9、 Waiters and waitresses often introduce _____: “Hi! I’m Don (or Debbie).”
回答正确
 A: them
 B: they
 C: themselves
 D: theirs
答案:
C
有疑问去论坛
  
10、 In most _____ heavy rains in this area will cause problems.
回答错误
 A: areas
 B: things
  内容来自淘豆网www.taodocs.com转载请标明出处.