例 are also rules which deal with the standard of services you get from ,say ,travel agents ,shoe repairers ,hairdressers and builders. These tell you what you should expect from any service you pay for.
underlined word “these” in Paragraph 2 refers to “”。
解析:首先返回原文定位该指代词,并且90%向上、10%向下搜索其指代的词、词组或句子。然后在四个选项中找出与所找到的词、词组或句子意思最接近的一个作为答案。在本题中,我们可以看到原文中these之前的名词有rules,services,travel agents,shoe repairers, hairdressers, builders等名词,根据These tell you what you should expect from any service you pay for.的意思,可以知道正确的答案是D. the rules 。因为只有制度才能约束服务行为,使服务行为得到保障。
例5. Under a Canadian government program for
multiculturalism, the three students have received two thousand dollars with which they will do a study to find out whether Toronto’s immigrant businessmen would support an open-air market. They hope the merchants will support the plan strongly. “A study done earlier this year showed that 90 percent of shoppers would be in favor of it,” Salvatori said. “At first it would be an experiment. But we think it will prove to be good business for the merchants, as well as tourist attraction.”
can be inferred from the text that the Canadian government supports ______.
A. the protection of different cultures
B. the plan of