下载此文档

大学英语B级试卷词汇与语法.docx


文档分类:外语学习 | 页数:约16页 举报非法文档有奖
1/16
下载提示
  • 1.该资料是网友上传的,本站提供全文预览,预览什么样,下载就什么样。
  • 2.下载该文档所得收入归上传者、原创者。
  • 3.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
1/16 下载此文档
文档列表 文档介绍
Document number:PBGCG-0857-BTDO-0089-PTT1998
大学英语B级试卷词汇与语法
词汇与语法B
1、"Let me ______ you," said my boss, "y that
答案:A
18、It is not serious illness, I guess she will _________ soon.
答案:B
19、Although they are twins, they have nothing in _________.
答案:B
20、One of his great inventions was _______ valued at the world scientific conference.
答案:D
21、During the future examinations you should avoid ________ such mistakes.
make
答案:C
22、Only those who have enough courage and determination can _______ the difficulty they meet with.
答案:C
23、- Are you going to the football game
- No. The tickets are _______ expensive for me.
much
much
too
答案:C
24、Nancy works in a shop and _______.
does Alan
Alan too does
does Alan too
Alan too does
答案:A
25、The football match had to be _________ owing to the bad weather.

答案:A
26、They have never heard any _______.
customer complaint
customer's complaints
's complaint
customers' complaints
答案:C
27、Every means _______ been tried to solve the difficult problem.
答案:B
28、He opened the letter and it contained ________.
important information
important informations
important information
important information
答案:D
29、There have been many ________ in their marriage but they still love each other.
and wrong
and forth
and downs
and left
答案:C
30、Sunglasses are used to ________ people's eyes from the light of the sun.

答案:B
31、He has ________ on his farm.
head of cattles
heads of cattles
heads of cattle
head of cattle
答案:D
32、This boy is able to repeat from memory ______ 200 short poems.
to
till
to
far
答案:A
33、Small arms _______ often carried by the soldiers.
答案:A
34、We watched the plane _________ behind the clouds.
disappearing
disappeared
答案:D
35、Modern machinery _______ been installed in this newly-built factory.
答案:A
36、When Laura finally arrived she apologized __

大学英语B级试卷词汇与语法 来自淘豆网www.taodocs.com转载请标明出处.

相关文档 更多>>
非法内容举报中心
文档信息
  • 页数16
  • 收藏数0 收藏
  • 顶次数0
  • 上传人秀英
  • 文件大小24 KB
  • 时间2022-08-05